온라인 교육센터 내일을 기대할 수 있도록 NGMedu가 함께합니다.

온라인 교육센터

잘한다반

10/7 수업자료

  • SoyoungSophie
  • 2021-10-12 23:11:11
  • hit51
  • vote0
  • 124.57.252.192
but must arrive on the customer's table 손님들한테 내놓을 걱정하면서

at exactly the same time, hot and perfect! 요리를 할 필요가 없겠지

Every second counts, and you cannot be Mommy!
일분 일초가 급한데 어디서 소꼽장난 질이야?!

What is this? 이건 뭐지? Keep your station clear! 항상 정리해

When the meal rush comes, what will happen? 갑자기 손님 몰리면 어쩔려구 그래?

Messy stations slow things down.
주방이 지저분하면 요리하는데 거추장스러워

Food doesn't go, orders pile up. 요리가 늦어져서 주문이
밀리면 끝장이라구!

I'II make this easy to remember.
알아 듣기 쉽게 설명해 줬는데도

Keep your station clear, or I will kill you!
깨끗이 정리 못하면 죽을 줄 알아!
(EXCLAIMS IN DISGUST) Your sleeves Iook Iike you threw up on them.
아주 소매를 담구고 해라!

Keep your hands and arms in, 팔을 이렇게 모아

close to the body. Like this. See? 몸에 바짝, 보여?

AIways return to this position. 항상 이 자세를 유지해

Cooks move fast. 요리사는 잽싸야 돼

You will minimize cuts and burns and keep your sleeves clean.
하루종일 일해도 이렇게 깨끗하잖아

I know the Gusteau style cold. 난 구스또주방장님 요리스타일을 알아

In every dish, Chef Gusteau always has something unexpected.
항상 음식에 뭔가 생각지도 못한 것을 넣으셨어

I will show you.내가 가르쳐 줄께

I memorize all his recipes. 내가 조리법을 다 알거든
게시글 공유 URL복사
댓글[0]

열기 닫기